>>> ! ! ! >>> NAHAJATE SE NA SPLETNI STRANI RAZPISA SEJALEC 2004-2010.

>>> ! ! ! >>> OD LETA 2011 DALJE JE objavljen na: http://www.btps.si/default.aspx?lng=sl

20. maj 2010

Spletni portal www.visitslovenia.net - Polet

Polet d.o.o. je podjetje, katerega primarna dejavnost je spletni inženiring. Vse izkušnje s tega področja smo združili v spletnem portalu www.visitslovenia.net, kamor smo vložili zadnja 3 leta dela in tako lansirali enega izmed najbolj uporabniško prijaznih turističnih portalov v Sloveniji in širše.

Sprva sicer kot študentski projekt v prostem času je postal eden izmed najbolj prepoznavnih turističnih portalov v Sloveniji. V letu dni smo uspeli prepričati v sodelovanje večino omembe vrednih ponudnikov nastanitvenih kapacitet in drugih turističnih storitev v Sloveniji.

Smo majhni in fleksibilni ter se zato hitro lahko prilagajamo razmeram na trgu. Gradimo na razvoju in zato naše partnerje stalno presenečamo z novimi funkcionalnostmi.
Spletni turistični portal www.visitslovenia.net združuje ponudbo in povpraševanje na slovenskem turističnem trgu. Je portal z najbolj širokim spektrom ponudbe, jasno strategijo in s poslanstvom - postati prva izbira obiskovalcev pri odločanju in preživljanju svojega prostega časa v Sloveniji. Portal danes združuje že več kot 200 turističnih ponudnikov po Sloveniji (zaupanje uživamo pri večini večjih in prepoznavnih turističnih ponudnikov), številka pa se iz meseca v mesec povečuje.

S portalom želimo obiskovalcem zagotavljati vedno aktualno in široko ponudbo turističnih storitev ter jim nuditi ideje za preživljanje in popestritev prostega časa. Poleg klasičnih rezervacij hotelov, apartmajev in ostalih tipov nastanitvenih enot, ponudba portala obsega tudi počitniške pakete, last minute ponudbe in darilne bone. Trenutno je na portalu objavljenih že več kot 200 počitniških paketov in okoli 250 različnih darilnih bonov, kar pomeni veliko možnosti za pravo izbiro.

Srce portala predstavlja lasten rezervacijsko - nakupni sistem, ki omogoča neposredne online rezervacije kot tudi preprosta avtomatizirana povpraševanja ter spletne nakupe. Posebnost portala je tudi ponudba, predstavljena segmentiranim ciljnim skupinam, ki smo jo združili v tako imenovanih namenskih centrih (wellness, kongresni turizem, adrenalinski športi, igralništvo, ...), ki povsem ločeno in bolj natančno predstavljajo specifični del ponudbe posameznih ponudnikov. Vse predstavitve ponudnikov in centrov so za vse naše partnerje na portalu brezplačne.

Največja pozornost pri načrtovanju je bila posvečena uporabniški izkušnji (vse postavitve do zadnjega gumba so skrbno premišljene in izvedene), zato smo tudi dosegli zastavljen cilj, da lahko tudi "spletno nevešči" uporabniki z lahkoto izpeljejo postopek rezervacije ali nakupa do konca, za kar dobimo veliko pozitivnih odzivov.

Spletni portal www.visitslovenia.net se od ostalih podobnih portalov razlikuje predvsem v količini informacij, ki jih posreduje uporabnikom na različne načine.

Je portal z najbolj širokim spektrom ponudbe v Sloveniji, saj poleg informiranja uporabnikov, omogoča tudi opravljanje rezervacij in povpraševanj po nastanitvah, počitniških paketih in last minut ponudbah ter nakup darilnih bonov, povpraševanje po kongresnih kapacitetah, poleg tega pa nudi uporabnikom tudi vpogled v bazo znamenitosti, torej stvari, ki si jih je potrebno ogledati pri obisku določenega ponudnika.

Poleg tega je portal tehnično tako zasnovan, da zaseda visoka mesta v iskalnikih in je skoraj v celoti optimiziran glede poteka procesov, ki se na njem izvajajo. "Know how" in tehnično dovršen sistem nam omogoča skoraj popolno avtomatizacijo pri posredovanju povpraševanj in realiziranju rezervacij. Za razliko od konkurenčnih portalov, agencij in ponudnikov, ki še vedno operirajo na klasičen način, torej preko povpraševanj na spletni obrazec in komunikaciji po telefonu in zaposlujejo večje število ljudi, da lahko opravijo vse delo. Optimizacija procesov na spletnem portalu www.visitlovenia.net nam omogoča, da za delovanje sistema potrebujemo praktično samo enega človeka in tako operiramo z minimalnimi stroški.

Več informacij: www.visitslovenia.net

Ni komentarjev: