>>> ! ! ! >>> NAHAJATE SE NA SPLETNI STRANI RAZPISA SEJALEC 2004-2010.

>>> ! ! ! >>> OD LETA 2011 DALJE JE objavljen na: http://www.btps.si/default.aspx?lng=sl

21. maj 2010

Mobilna stran Sloveniaholidays - Acenta

Acenta d.o.o. je rastoče podjetje, ki s svojim znanjem in kakovostnimi storitvami nudi učinkovite rešitve nastopa na mobilnem in spletnem trgu ter uspešno obvladuje izzive sedanjosti in prihodnosti. Naše poslanstvo je pomagati vsem, ki razmišljajo, kako bi se učinkovito predstavili širši javnosti in svetu, mi pa jim pokažemo pot do uspešne mobilne in spletne predstavitve.

V lasti imamo novo mobilno stran in 3 spletne portale:
www.sloveniaholidays.mobi je mobilna turistična stran, ki omogoča uporabnikom, da preko mobilnega telefona enostavno in hitro poiščejo informacije ne glede na to, kje se trenutno nahajajo in kaj v danem trenutku počnejo. Uporabniki lahko do informacij dostopijo tako, da pošljejo SMS z besedo SLOHOL na 031 66 22 77 in prejmejo povezavo do mobilne strani.
www.sloveniaholidays.com je turistični portal namenjen vsem, ki radi potujejo in odkrivajo skrite kotičke v Sloveniji. S pomočjo zemljevida uporabniki hitro in enostavno poiščejo turistično ponudbo posameznega kraja, regije in priljubljene destinacije. Ljubitelji aktivnih počitnic pa lahko izbirajo med pestro ponudbo športnih aktivnosti: zimske in otroške aktivnosti, kolesarstvo, wellness, rekreacija, trening, vodni športi …
www.informacija.net je informacijski portal, ki omogoča enostavno iskanje informacij s področja storitev, trgovine, obrti, industrije, gradbeništva, gostinstva, turizma in ostalih dejavnosti.
www.sloveniashop.net je vabljiva spletna tržnica vseh vrst proizvodov in storitev, kjer lahko kupujete in prodajate novo ali rabljeno opremo, ocenjujete izdelek, izražate mnenja ...

Z razvojem mobilne turistične strani, uporabnikom mobilnih telefonov omogočamo, da opravijo rezervacijo in/ali pregledujejo ponudbo na vsakem koraku, 24 ur/dan.

Mobilna stran omogoča:
- hitro in enostavno rezervacijo namestitev (v primeru, da uporabniki potrebujejo informacijo o prenočišču in nimajo dostopa do spleta, lahko na enostaven način poiščejo primerno namestitev in opravijo rezervacijo preko mobilnega telefona)
- pregledovanje in rezervacijo akcijskih ponudb in turističnih paketov (uporabniki lahko spremljajo trenutne akcije turističnih ponudnikov ter rezervirajo izbrani paket)
- pregledovanje zanimivih kolesarskih poti, segmentiranih po težavnosti in tipu (npr. kolesarji lahko preko mobilnega telefona sproti preverjajo ali se nahajajo na pravi poti, v primeru okvare kolesa lahko pokličejo serviserja ali taksi službo, poiščejo primerno gostilno v bližini kolesarske poti...)
- predstavitev smučišč in snežnih razmer (uporabniki lahko preko mobilnega telefona preverijo obratovanje prog in naprav na smučišču, snežne razmere, cene vozovnic...)
- spremljanje prihajajočih dogodkov, prireditev...(uporabniki lahko preko mobilne strani spremljajo prihajajoče dogodke, preberejo opise in se na njih po potrebi prijavijo)
- iskanje informacij o vremenu, razmerah na cesti (uporabniki lahko na poti ali pred odhodom preverijo vremensko napoved in aktualno dogajanje na cestah in se tako izognejo zastojem)
- pošiljanje mobilnih razglednic (uporabniki lahko preko telefona posredujejo fotografije svojim prijateljem in dodajo poljubno sporočilo in jih povabijo k ogledu mobilne strani)
-iskanje informacij o taksi službah (v primeru, da se nam na poti pokvari avto in nimamo informacij o bližnjih taksi službah, lahko enostavno preko mobilne strani pokličemo ponudnika v neposredni bližini)
-gostinska ponudba (uporabniki dobijo informacije o gostinski ponudbi, glede na lokacijo kjer se nahajajo ter lahko uporabijo kupone ugodnosti, ki jih za mobilne uporabnike nudijo različni gostinski ponudniki)

Turistična ponudba se izpiše glede na lokacijo, kjer se uporabnik nahaja. Omogočeno pa je tudi iskanje po drugih krajih in regijah. Ponudniki so predstavljeni s kontaktnimi podatki, opisom, zemljevidom, fotografijami...

Mobilno stran smo zasnovali glede na široke potrebe uporabnikov in pri tem upoštevali tako imenovane mobilne trenutke. Uporabniki uporabljajo mobilni telefon, medtem, ko so mobilni in se nahajajo npr. v taksiju, čakalnici itd. in si želijo hitro pridobiti določeno informacijo. Razvili smo prvo mobilno turistično stran, katere vsebina je prilagojena glede na posamezni mobilni telefon in ima še dodatne prednosti:
- možnost online bookinga
- omogoča predstavitev različnih vsebin različnim uporabnikom glede na njihove preference
- omogoča iskanje ponudbe na enostaven način - uporabniki pošljejo SMS z iskano ključno besedo na telefonsko številko 031 22 66 77 in prejmejo želene zadetke

Z novo mobilno stranjo sloveniaholidays bomo kot podjetje uspešnejši in učinkovitejši, ker ponudnikom nudimo dodatno možnost oglaševanja z naslednjimi prednostmi:
- cenejše marketinške akcije
- okolju prijazen mobilni marketing
- merljivost vseh aktivnosti uporabnikov
- časovno skoraj neomejen doseg do strank
- pospeševanje prodaje z mobilnimi kuponi
- odzivnost na SMS marketinške akcije je višja kot odzivnost pri e-pošti in ostalih medijih
- z vključitvijo poziva po interakciji ostalih akcij (tv, časopis, letaki...)lahko natančno izmerimo učinkovitost posameznega oglasa v posameznem mediju
- doseg je mnogo večji kot ga omogoča katerikoli drug medij

Mobilna stran nudi uporabnikom, da preko mobilnega telefona dostopajo do vseh pomembnih informacij, ki so drugače dostopne preko klasičnega spleta.
Vsebine so prilagojene za uporabo mobilnih telefonov z enostavno in pregledno navigacijo. Uporabniki lahko zastonj pregledujejo vsebine, opravijo rezervacijo itd., sodelujejo v nagradnih igrah, posredujejo vsebine svojim prijateljem in koristijo mobilne kupone ugodnosti ponudnikov.

Več informacij: www.sloveniaholidays.mobi, www.sloveniaholidays.com

Ni komentarjev: