>>> ! ! ! >>> NAHAJATE SE NA SPLETNI STRANI RAZPISA SEJALEC 2004-2010.

>>> ! ! ! >>> OD LETA 2011 DALJE JE objavljen na: http://www.btps.si/default.aspx?lng=sl

20. maj 2009

Slovenska alpska šola - Apreski d.o.o.

Podjetje APRESKI, d.o.o., ponuja Slovenijo tujim trgom malo drugače, kot smo bili vajeni do zdaj. Tujim in domačim gostom ponujamo Slovenijo, kot jo gostje spoznajo prek doživetij, povezanih z naravo in slovenskimi gorami. Ekipi turističnih delavcev v našem podjetju je uspelo organizirati ter tujim in slovenskim gostom ponuditi izjemno kakovosten obisk slovenskih gora tako, kot to v tujini počnejo že stoletja, predvsem v Francoskih Alpah in italijanskih Dolomitih. Slovenska alpska šola našega podjetja se odlikuje z odgovornim odnosom gorskih vodnikov, ki imajo mednarodno licenco IFMGA ter so hkrati tudi vrhunski in svetovno priznani alpinisti.

Slovenska alpska šola sledi tradiciji gorskih vodnikov iz 18. stoletja, ko so gorenjski gorski vodniki popeljali Juliusa Kugyja v prelepi svet slovenskih gora. Kot prvi v Sloveniji smo pripravili vsebinsko zaokroženo ponudbo alpske gorniške šole, v kateri so na enem mestu zbrane raznolike možnosti, ki jih omogočajo slovenske gore: obisk gora za pohodnike in plezalce, izobraževalni tečaji plezanja in zimsko turno smučanje. Na internetni strani www.sloalpine.com je v slovenskem in angleškem jeziku naša pestra ponudba programov na voljo vsem, od začetnikov do izkušenih alpinistov z vsega sveta, ki bi želeli spoznati Slovenijo in njene gore.

Glavna ponudba slovenske alpske šole v hotelu Špik v Gozd Martuljku in v Hotelu Park na Bledu so tečaji. Tečaji so razpisani in bodo izvedeni ob točno določenih dnevih julija in avgusta. Naša najbolj obiskana tečaja sta Triglav 1 in Triglav 2, ki združujeta učenje osnovnega plezanja, obisk najzanimivejših gora Julijskih Alp ter vzpon na Triglav po severni steni (s spoštljivim imenom Stena) oziroma po nemški smeri Stene. Gostje so med tečajem nastanjeni v hotelu Špik v Gozd Martuljku in v Hotelu Park na Bledu.

Prvi v Sloveniji ponujamo tečaje, pri katerih smo v enem samem programu z vnaprej določenim datumom in zagotovljeno izvedbo v celoto povezali razvejano mrežo različnih ponudnikov (hotelske nastanitve in druge prenočitvene zmogljivosti, gorske vodnike z mednarodno licenco IFMGA, ki so obenem tudi vrhunski alpinisti, izposojevalnice gorniške opreme, lokalne turistične organizacije, ponudnike kulinaričnih dobrot …), pri čemer je bil glavni cilj povečati dodano vrednost za slehernega udeleženca in obenem gostom omogočiti nepozaben in inovativno preživet dopust, primerljiv z obiskom Francoskih Alp ali italijanskih Dolomitov.

S slovensko alpsko šolo smo Slovencem in tujim gostom v hotelu Špik in hotelu Park na zanimiv, organiziran, varen, atraktiven in inovativen način približali doživetja, ki jih ponujajo naše gore in njihova okolica. To je produkt, ki se lahko postavi ob bok ponudbi gorniških središč v Franciji in Italiji. Našo ponudbo smo še dodatno obogatili z opisi, ki so jih prispevali udeleženci naših tur in tečajev, ter odličnimi fotografijami, ki atraktivno prikazujejo našo ponudbo in slovenske gore.

• V Sloveniji smo edini, ki ponujamo organiziran in vsebinsko zaokrožen program obiskovanja gora (dnevne ture različnih zahtevnostnih stopenj, tečaji, turno smučanje, ledno plezanje, pohodništvo).
• Ponujamo tečaje gorništva, za katere so datumi točno določeni, izvedba pa je zagotovljena.
• Pozabili nismo niti na otroke, ki se lahko udeležijo zanimivega in zabavnega tečaja športnega plezanja.
• Naši tečaji, predvsem Triglav 1 in Triglav 2, so turistični produkt, ki zadovolji še tako zahtevnega ljubitelja gora.
• V projekt slovenske alpske šole sta kot strateška partnerja vključeni hotelski podjetji Hit Alpinea d.d. iz Kranjske Gore in Sava hoteli Bled d.d., ki produkt alpske šole tržita tudi po svojih prodajnih kanalih.
• Vsi naši vodniki so gorski vodniki z mednarodno licenco IFMGA in so obenem tudi vrhunski alpinisti.
• Tečaje in ture smo povezali v kar treh slovenskih regijah (Gorenjski s Kranjsko Goro, Bledom in okolico, Primorski z Bovcem ter Štajerski z Logarsko dolino in Roglo).
• Ponudba slovenske alpske šole temelji tudi na stalni informacijski točki v hotelu Špik v Gozd Martuljku in hotelu Park na Bledu.
• Vrhunska internetna stran www.sloalpine.com vključuje ponudbe tečajev in tur, bogate fotogalerije, opis značilnosti Slovenije in slovenskih gora ter plezalnih smeri v slovenskem in angleškem jeziku.

www.sloalpine.com

Ni komentarjev: