>>> ! ! ! >>> NAHAJATE SE NA SPLETNI STRANI RAZPISA SEJALEC 2004-2010.

>>> ! ! ! >>> OD LETA 2011 DALJE JE objavljen na: http://www.btps.si/default.aspx?lng=sl

20. maj 2009

Gajino kraljestvo v Postonjski jami - Liberty incentives & congresses Slovenia

Liberty Incentives & Congresses Slovenia je del priznane mednarodne korporacije Liberty International Tourism group, ki s poslovalnicami v več kot 30 državah sveta spada med vodilne agencije za destinacijski menedžment na svetu. Slovenska podružnica deluje šesto leto in se je kot zanesljiv partner pri organizaciji dogodkov predvsem z mlado in kreativno ekipo že uveljavila na slovenskem tržišču.

Multimedijska predstava Gajino kraljestvo, ki s sinergijo maske, kostuma, plesa, inštrumentalne in vokalne glasbe ter filma, poezije in slikarstva udejanja metodo celostne umetnine je kreirana posebej za specifično okolje Postojnske jame. Izreden jamski ambient je nadgrajen s svetlobnimi inštalacijami, umetniško video projekcijo na jamski strop in z avtorsko glasbo, ki obiskovalce popelje v sugestivno multimedijsko doživetje. Popotovanje v globine jamskega sveta bo najprej navdušila prva posamična točka, ko jih v eni največjih jamskih dvoran na Veliki gori z ambicioznim vokalnim spevom sprejme Muza liričnega navdiha. Ogled se je nadaljuje skozi t.i. Lepe jame, kjer postane prostor mnogo bolj intimen, preplet naravne lepote in do zadnjega detajla dodelana kostumografija igranih likov pa pridejo do izrazne vrednosti. Zmajevka, Zlatoroginja, Pernata Kača, Adalin so le nekateri karakterni liki, ki so s svojo arhetipsko govorico obiskovalce popeljejo v podzemni svet ustvarjalne domišljije, ki je smiselno poimenovan Gajino kraljestvo. Gaja, ki simbolizira Zemljo, je tudi osrednji lik predstave, ki ima namen, da se klasični obiski Postojnske jame nadgradijo v novo doživetje tega slovenskega naravnega bisera.

V predstavi nastopajo karakterni liki, ki gledalce s svojo fascinantno pojavnostjo emocionalno vpletajo v dogajanje in jih vodijo na popotovanje v podzemni svet ustvarjalne domišljije. Predstava s sanjsko podobo in močjo imaginarnega gledalce nagovarja mentalno, emocionalno in duhovno in je kot celota, originalno in nepozabno doživetje. Dogodek lahko poteka še v Jamskem dvorcu v obliki večerje in show programa.

Gre za nov turistični izdelek v obliki multimedijske predstavitve, ki na inovativen način prepleta umetnost, naravno lepoto Postojnske jame in turizma kot poslovne dejavnosti. Dogodek je namenjen predvsem korporativnim naročnikom (domačim in tujim) in ne širši javnosti. Gre za t.i. a la carte dogodek, ki se izvaja za določenega naročnika na določen dan. Menimo da smo na trg postavili turistični proizvod ki je enkratno doživetje multimedije, animacije ter naravne dediščine.

www.liberty-incentive.net

Ni komentarjev: