>>> ! ! ! >>> NAHAJATE SE NA SPLETNI STRANI RAZPISA SEJALEC 2004-2010.

>>> ! ! ! >>> OD LETA 2011 DALJE JE objavljen na: http://www.btps.si/default.aspx?lng=sl

20. maj 2009

In Your Pocket - IQbator d.o.o.

In Your Pocket je vodilna založba evropskih mestnih vodičev/revij. Od leta 1992 smo se razširili že v več kot 20 državah ter pokrivamo mnoga mesta od Švedske do Grčije in od Rusije do Irske. In Your Pocket je edinstven, ker je poln iskrenih in objektivnih mnenj, praktičnih informacij ter nasvetov za bralce.Ljubljana In Your Pocket je v Sloveniji že v prvem letu prepričal več kot sto oglaševalcev z odličnim odzivom tujih obiskovalcev. V letu 2009 se je In Your Pocket razširil na več slovenskih mest Bled, Koper, Portorož in Maribor, kjer se trudimo, da oglaševalcem omogočimo, da jih tujci hitreje najdejo in si tako zagotovijo več prihodkov od hitro rastočega števila tujih in domačih gostov. Od leta 1997 je spletni portal www.inyourpocket.com postal pomemben del In Your Pocket skupine. Kot eden prvih spletnih potovalnih portalov smo osvojili številna priznanja in nagrade za kvaliteto ter ažurnost vsebin. V letu 2007 nas je angleški The Times uvrstil med najboljših 10 neodvisnih spletnih strani za potnike.

Z vodiči In Your Pocket si prizadevamo za čimboljšo predstavitev mesta Ljubljane in drugih slovenskih mest. Slovenijo želimo predstaviti tujcem kot deželo z veliko možnostmi preživljanja aktivnega prostega časa in turističnih znamenitosti. Prizadevamo si, da tujci v vodiču In Your Pocket pridobijo vse potrebne informacije, ki jim omogoča čim boljšo izbiro lokacij bivanja, nakupovanja in preizkušnja slovenskih dobrot. Prav tako pa je naš cilj povečati prihodke iz turizma, saj turisti v vodičih najdejo tudi koristne informacije kje porabiti svoj denar. Prizadevamo si, da tujci najdejo tist kar iščejo, kar prinaša obojestransko korist tako za tujce in naše oglaševalce. V tem letu bomo izdali tudi vodič Bled In Your Pocket, Maribor In Your Pocket, Koper In Your Pocket in kljub velikih finačnim izdatkom si trdno prizadevamo in sledimo viziji, da turistom v Sloveniji omogočimo čim bolj kvalitetno preživeti prosti čas, kar omogočajo informacije v vodiču InYour Pocket.

In Your Pocket so edini vodiči, ki jih pripravlja tuji novinar za slovenska mesta. Prednost vodičev InYour Pocket je ažurnost informacij, saj vsebuje aktualne urbane informacije. Poln je iskrenih in objektivnih mnenj, praktičnih informacij in nasvetov v angleščini. Prednost pred drugimi vodiči je, da vsebuje ažurirane informacije, s čimer tujcem zagotavljamo, da sprejemajo odločitve o bivanju, nakupih in preživljanju prostega časa na podlagi pravih informacij. Novost naših vodičev je tudi, da so vse lokacije, ki so navedene v vodiču, dostopne tudi na internetu, kjer si lahko tudi naš vodič brezplačno prenesejo in uporabljajo, za vsa mesta, ki imajo naš In Your Pocket vodiče, tako v Sloveniji kot v tujini.

In Your Pocket vodiči prispevajo k večji prepoznavnosti slovenskih mest, prav tako omogočajo tujcem čim bolj učinkivito preživeti čas v Sloveniji. Kot podjetje IQbator smo uspešnejši saj si prizadevamo za promocijo slovenskega turizma in promocijo Slovenije v svetu. Projekt In Your Pocket pozitivno vpliva na poslovne rezultate podjetja InYourPocket, ves čas si prizadevamo za izboljševanje vodičev InYourPocket, kar poročajo tudi naše stranke, ki so vsakič bolj zadovoljne. Trenutno se od konkurence razlikujemo v tem, da je v našem turistične vodiču poleg zemljevida, tudi veliko informacij od nastanitvenih možnosti, restavracij, trgovin, naravnih ter kulturnih znamenitosti ipd., ki tujci na obisku olajšajo samo iskanje, in se lahko lažje osredotočajo na sam obisk ter užitek in pozabijo na skrbi.

www.inyourpocket.si

Ni komentarjev: