>>> ! ! ! >>> NAHAJATE SE NA SPLETNI STRANI RAZPISA SEJALEC 2004-2010.

>>> ! ! ! >>> OD LETA 2011 DALJE JE objavljen na: http://www.btps.si/default.aspx?lng=sl

21. maj 2008

Živa voda iz Tunjic

Naravni zdravilni gaj v Tunjicah pri Kamniku v letu 2008 praznuje 10 letnico delovanja. V Sloveniji smo prvi ponudili možnost naravnega zdravljenja na energetsko bogatih mestih blagodejnega zemeljskega sevanja. Na večjem gozdnatem področju Zdravilnega gaja se zvrsti več energijskih vrelcev vse do vodnjaka z zdravilno vodo, označeni so z ideogrami in krogi, ki izražajo valovanje zemeljskih energij. Nenavadno moč tega območja je lastnik zemljišča odkril povsem naključno. Spomladi 1998 je med izkopavanjem mivke v nogah začutil močno mravljinčenje, nekaj dni kasneje pa naletel na izvir vode. Raziskave in merjenja so pokazala, da je področje zdravilnega gaja energetsko bogato, zato smo ga uredili v naravno zdravilišče, ki je na voljo vsem, ki si želijo svoje psihično in fizično stanje izboljšati povsem na naraven način. Obiskovalci Naravnega zdravilnega gaja imajo tako na voljo možnost zdravilnih terapij z obiskom posameznih energetskih centrov in individualne terapije.

V jeseni 2007 nam je uspelo odpreti polnilnico Žive vode, katere izvir je bil odkrit ob začetku delovanja zdravilnega gaja. Naravno energizirana voda iz kremenastih tal Zdravilnega gaja ima močne antioksidantske učinke, nevtralizira proste radikale, je odličen vir mineralnih snovi in prainformacij zemlje. Živa voda vsebuje vse elemente in potrebno energijo za zdravo in optimalno delovanje človeškega organizma, kar omogoča njena popolna in harmonična struktura, ki je podobna sestavi človekovih tekočina. Značilnost Žive vode je njena energijska moč, njeno stalno gibanje v desno, visok Ph ter vsebnost preko 80 elementov in mineralov. Minerali tvorijo telesu analogno in inteligentno molekulo, ki v telo vgradi in energizira organizem. Pri svojem polzenju po silicijevih plasteh Naravnega zdravilnega gaja naredi voda v enem letu do 95 m poti, pri tem vsrka minerale in prainformacijo energijskih centrov zdravilnega zemeljskega sevanja. Pitje Žive vode priporočamo za krepitev imunskega sistema, urejanje prebave, v primeru infekcij in vnetij ter za razstrupljanje telesa.

Živa voda je ekskluzivna ponudba ustekleničene vode v Sloveniji, njena energija in lastnosti odražajo živost, lepoto, nenavadnost in duhovnost Slovenije.

Stekleničenje Žive vode je nov tržni produkt Naravnega zdravilnega gaja. Visoka vsebnost silicijevega dioksida v Živi vodi zagotavlja učinkovito zaščito za vaše kosti, hrustanec, lase in kožo. Ph Žive vode je 8´1, kar pomeni, da je odličen vir za odpravljanje zakisanosti organizma, ki ga povzročata stres in nepravilna prehrana. Živa voda je namenjena vsem, ki so odločeni premagati ovire, stres in bolezen. Namenjena zmagovalcem življenja. V prihodnosti želimo obiskovalcem Naravnega zdravilnega gaja poleg ustekleničene vode ponuditi tudi možnost več vrst hidroterapij.



Ni komentarjev: