>>> ! ! ! >>> NAHAJATE SE NA SPLETNI STRANI RAZPISA SEJALEC 2004-2010.

>>> ! ! ! >>> OD LETA 2011 DALJE JE objavljen na: http://www.btps.si/default.aspx?lng=sl

12. mar. 2008

Eskimska vas Krvavec

KOREN SPORTS d.o.o. je vodilni slovenski ponudnik na področju organizacije in izvajanja avanturistično doživljajskih programov v naravi. V letu 2008 praznujemo 10 letnico delovanja podjetja in v tem času smo se iz "garažnega" podjetja razvili v vodilno podjetje z več kot 50 sodelavci, ki ustvarjajo in uvajajo nove koncepte preživljanja prostega časa v naravi. V Sloveniji smo prvi ponudili koncept Adrenalinskega parka, teambuilding programe v naravi, programe na področju izkustvenega učenja, ...

Eskimska vas Krvavec ponuja nov in inovativen koncept preživljanja prostega časa v zimski naravi. Gre za prvovrsten produkt, kjer smo v okviru vasi postavili Iglu hotel z 35 ležišči v 7 spalnih iglujih, Iglu Restavracijo, kjer pod snegom strežemo kosila in večerje, Iglu Bar ki je namenjen počitku in sprostitvi med in po smučanju in Iglu Wellness s finsko sauno pod snegom. V okviru vasi ponujamo različne programe za družine, otroke, poslovne skupine, .... Standardni paket pa je sestavljen iz večernega izleta s krpljami, večerje v Iglu Restavraciji, uporabo saune v Iglu Wellness-u, nočitve v Iglu Hotelu in zajtrka v bližnjem hotelu Tiha dolina. Projekt je med seboj povezal več lokalnih ponudnikov (RTC Krvavec, penzion Tiha dolina), ki posredno skrbijo da je projket uspešno zaživel.

Projekt je popolnoma drugačen od obstoječe ponudbe na slovenskem turističnem trgu, saj ponuja intenzivno in nenavadno doživetje.

V prvi vrsti je projekt sam po sebi finančno uspešen, posredno pa se je image podjetja močno dvignil in v podjetju smo zopet dokazali, da znamo implementirati inovativne ideje v vsakdanje poslovanje.

http://www.eskimska-vas.si/

Ni komentarjev: