>>> ! ! ! >>> NAHAJATE SE NA SPLETNI STRANI RAZPISA SEJALEC 2004-2010.

>>> ! ! ! >>> OD LETA 2011 DALJE JE objavljen na: http://www.btps.si/default.aspx?lng=sl

18. maj 2007

Gostje, zvezde in tango v Habakuku

V družbi Terme Maribor d.d. se turizma lotevamo celovito. Bogata in raznolika turistična ponudba nam omogoča, da ustrežemo še tako zahtevnim željam in potrebam v hotelih Habakuk 5*, v novem hotelu Bellevueju 4*, v hotelu Piramida 4*, v hotelu Orel 3*, v gostilni Pri treh ribnikih ali v pivnici in gostilni Štajerc. Pri nas se dobro je, spi in zabava, na voljo so športni in rekreacijski objekti ter Pohorje s smučišči in izletniškimi točkami, poskrbimo pa tudi za dobro počutje in zdravje naših gostov v Wellness Spa Centru Habakuk, Gorskem Wellness Centru Bellevue ali v Medinsko Rekreacijskem Centru Fontana.

Poslanstvo družbe Terme Maribor d.d. je ustvarjati in nuditi gostom – tako tujim kot domačim – odlične storitve in jim zagotavljati dobro počutje. Poslanstvo družbe v mikro okolju se odraža v doprinosu k razvoju mesta Maribor in s tem dvigu njegovega ugleda v širšem prostoru. Raznolikost in hkrati celovitost ponudbe nam zagotavljata, da zadovoljimo tudi najzahtevnejše goste z raznovrstnimi potrebami. Zadovoljni gostje so naše najboljše priporočilo. S ponosom povemo, da je kakovost storitev na ravni, kakršno naši gostje upravičeno pričakujete.

V Hotelu Habakuk 5* smo, za razliko od običajne ponudbe slovenskih hotelov, počitniškim gostom in ostalim javnostim, v turistični produkt skušali vključiti vsebine s kulturnega področja na najvišjem nivoju. V skladu s prepoznavnostjo hotela kot ekskluzivni hotel, s paleto visokokakovostnih storitev počitniškega in poslovnega turizma nadaljujemo tradicijo hotela, vse od njegovega odprtja leta 1998 in opravičujemo priznanje Maison de Qualitè, ki ga je dobil za odličnost svojih storitev.

Naši gostje radi gledajo zvezde - Tango v Habakuku, je le podprojekt širše zastavljenega projekta Kultura v Habakuku, kamor lahko uvrstimo še Lacrimas, Galerija v Habakuku, Kulturni paketi, Lent paketi in nekatere ostale aktivnosti s čimer želimo:

- v elitnem hotelu ustvariti temu primerne dodatne vsebine s področja kulture za dvig imidža in pozicioniranja na trgu ter diferenciacije od ostalih konkurenčnih hotelov visoke kategorije torej, ustvarjanje konkurenčne prednosti,
- ustvariti integriran turistični produkt v sodelovanju z lokalnim okoljem, v tem primeru mednarodno uveljavljenim Slovenskim narodnim gledališčem v Mariboru,
- ustvariti produkte, s katerimi bomo naše goste spodbudili k interaktivnosti, pri čemer bodo neizmerno uživali z vsemi čutili. Kulturne dogodke kombiniramo s tematskimi kulinaričnimi vsebinami, enogastronomskimi užitki (Kulinarični Tango, Lacrimas v Habakuku, Ugriznite v jabolko poželenja na večerji v Habakuku...)
- nagraditi lokalne zveste kupce, poslovne partnerje s privlačnim kulturnim dogodkom v naši hiši,
- navdušiti zaposlene k soustvarjanju zanimivega produkta,
- oglaševati hotel Habakuk na zanimiv in drugačen način in se bistveno razlikovati od ustaljenih turističnih oglaševanj. Želimo biti drugačni, z občutkom drzni, skratka inovativni. (Uporabljeni slogani "Naši gostje radi gledajo zvezde, pet jih opazijo že na vhodu" ali "Kulinarični Tango").

Zaradi odmevnega dogodka in aktivnosti komunikacijskega spleta smo v času Velikonočnih in prvomajskih praznikov, za razliko od prejšnjih let, bistveno povečali številno nočitev, količino prihodkov, doseženo ceno na nočitev oz. na sobo, povečali prihodke iz dodatnih storitev (kulinarika, wellness). Z omenjenim produktom smo naše stalne stranke kulinaričnih dogodkov in wellness storitev nagradili za njihovo zvestobo. Izvajali smo customer care, predstavo podarili pomembnejšim dobaviteljem in poslovnim partnerjem. Nazadnje, pa morda najpomembnejše, gostje in ostali povabljenci, so od nas odšli zadovoljnejši saj smo se potrudili in zanje pripravili nekaj nevsakdanjega, bili so deležni storitev na najvišjem nivoju in ob tem uživali. Presegli smo njihova pričakovanja.

Več informacij.

Ni komentarjev: