>>> ! ! ! >>> NAHAJATE SE NA SPLETNI STRANI RAZPISA SEJALEC 2004-2010.

>>> ! ! ! >>> OD LETA 2011 DALJE JE objavljen na: http://www.btps.si/default.aspx?lng=sl

22. mar. 2007

Thermalium Collection - Terme 3000

Vse se je začelo na zelenih prekmurskih travnikih, imenovanih »BEREKI«, južno od vasi Moravci, ko so iskalci črnega zlata namesto težko pričakovane nafte našli črno vodo. Misleč, da je to samo navadna vroča voda, so vrtino zaprli in ob njej namestili tablo z napisom: »Pozor, dostop do vrtine strogo prepovedan.« Opozorilo na tabli so krajani nekaj mesecev upoštevali, potem pa ventil skrivaj odprli in v jašek ob vrtini spustili vročo vodo. Vročo vodo so v posodah začeli nositi domov in preizkušali njeno zdravilnost. Zelo hitro so ugotovili, da je kopanje v tej vodi osvežilo njihov organizem, da se jim je izboljšala prekrvavitev, zmanjšala živčna napetost in da je njihova polt na soncu hitreje porjavela. Vest o izjemni zdravilnosti »črne« moravske vode se je začela hitro širiti in tako je okrog vrtine nastalo moderno zdravilišče. Terme 3000 so pravi raj za vse, ki iščete doživetje, aktiven dopust in zdravje. Sprostitev ob vodnih radostih in v centru za nego telesa, bogata športna ponudba in razvedrilo, odkrivanje naravnih lepot in okoliških znamenitosti so razlogi, zaradi katerih bodo pri nas preživeti dnevi nepozabni.

Prostega časa imamo zelo malo in organizacijo le tega zaupamo le najboljšim. Z željo, da bi gostje Term 3000 domov odnesli vsaj delček naših Term smo za njih v sodelovanju z Galexom pripravili kolekcijo Thermalium Collection. Zamisel izhaja iz ene naših osnovnih indikacij črne termo mineralne vode in sicer kožne bolezni, predvsem psoriaza. Črno termo mineralno vodo iz Moravskih Toplic zelo uspešno uporabljamo pri rehabilitaciji psoriaze (luskavice). Pri rehabilitaciji bolnikov z tovrstnim kožnim obolenjem so naši zdravniki priporočali kombinacijo naše termomineralne vode in po kopanju uporabo hladilne kreme. Hladilno kremo izdeluje podjetje Galex d.d. iz Murske Sobote in zato smo se povezali z njimi, ker smo želeli podobno kremo izdelati tudi iz naše termo mineralne vode. Mi kot zdravilišče seveda nismo razpolagali s potrebnim strokovnim znanjem in smo zato v Galexu našli primernega partnerja za uresničitev tega projekta.

Razvoj te kozmetične kolekcije je bil zaradi naše vode izredno zahteven in tako so se strokovnjaki v družbi Galex skoraj dve leti ukvarjali z razvojem kozmetične linije. Dveletni trud vseh nas se je poplačal, kajti razvili smo celo negovalno kolekcijo, katero smo poimenovali po centru sprostitve, lepote in dobrega počutja Thermalium, ki je bil odprt leta 2004. Ponosni smo, da je iz ideje, narediti eno kremo nastala cela kozmetična linija iz edinstvene termo mineralne vode iz Moravskih Toplic. Na ta način našim gostom omogočamo, da si delček naše dragocenosti (črne termo mineralne vode) odnesejo s seboj domov. Pot do te kozmetične linije je bila dolga, vendar uspešna, saj je družbi Galex uspelo vgraditi največjo dragocenost našega zdravilišča v dragocen suvenir iz Term 3000.

»Črna termalna voda« iz Moravskih Toplic je po sestavi hipertonična, hipertermalna in natrijev klorid karbonatna in pomaga pri revmatskih obolenjih, pri poškodbah in operacijah gibalnega sistema in neinfekcijskih boleznih. Kopanje v “črni” termomineralni vodi tonizira organizem, kot slanica ima analgetski učinek, kot hidrokarbonatna voda širi žile, zato izredno pozitivno vpliva na kronične vnetne procese in njen fotosenzibilni učinek pospešuje porjavitev kože na soncu.

Thermalium Collection ponuja: dnevno kremo, nočno kremo, losjon za telo, kremo za telo in kremo za roke. Posamezni izdelki Thermalium Collection vsebujejo od 60% do 80% termo mineralne vode iz Moravskih Toplic, kar daje tudi največjo vrednost tem izdelkom. Thermalium Collection je prva in edina kozmetična linija narejena iz termo mineralne vode v Sloveniji, kar dokazuje da je naš predlog popolnoma nov in drugačen od ostalih.

Kozmetični izdelki kolekcije nam pomagajo pri večji razpoznavnosti in promocji Term 3000. Thermalium Collection je nastala s ciljem, da gostu omogočimo, da ob koncu svojega oddiha v Termah 3000 domov odnese delček naših term. Zelo težko je na predstavitvi poslovnemu partnerju dovolj slikovno razložiti od kod prihajaš in koliko lepše in boljše so naše terme od konkurenčnih, zato bomo zaradi Thermalium kolekcije postali uspešnejši pri nastopih na trgih.

www.terme3000.si

Ni komentarjev: