>>> ! ! ! >>> NAHAJATE SE NA SPLETNI STRANI RAZPISA SEJALEC 2004-2010.

>>> ! ! ! >>> OD LETA 2011 DALJE JE objavljen na: http://www.btps.si/default.aspx?lng=sl

21. apr. 2009

200 let stara recepcija - Kamp Dolina

Kot smo sejali pred 48 leti, tako sedaj žanjemo.
KAMP DOLINA uspešno posluje že 48 let. Mnogi gostje se k nam vračajo redno že 35 let. V knjigi vtisov smo deležni pohval s celega sveta.

Če so potrebne inovativnosti za to priznanje, jih tudi v KAMPU DOLINA ne manjka, volumen embalaže, ki je velik problem, zmanjšamo brez vseh stroškov za 95 %. Patent kam obesiti kozarce v 200 let stari recepciji je izviren, in takšnih malih novitet je pri nas veliko.

Izvirnost, sistemsko poslovno razmišljanje, promocija slovenskega turizma, vse to je v turizmu dokaz in to je da je na naši destinaciji vsako leto več gostov, ki so 100% zadovoljni. To je vsa umetnost v turizmu, ki jo lahko potrdi samo nekdo, ki s tem živi že 48 let in uspešno posluje. Vse drugo, pa naj bo še tako izvirno, inovativno, atraktivno in kaj vem, kaj še, ne velja nič, če to ne potrjujejo zadovoljni gostje v daljšem časovnem obdobju. Turizem je investicija na dolgi rok in nemalo je turističnih objektov in tudi centrov, ki so živeli leto ali dve, sedaj pa jih ni več ali pa životarijo.

Običajno se podeljuje to priznanje velikim hotelom, centrom, skratka poznati ga mora vsa Slovenija. Mi imamo drugačen predlog. Menimo, da je bilo pred 48 leti dobro zasejano seme, v prvi privatni kamp, v takratni Jugoslaviji. To je danes eden najuspešnejših in najlepše urejenih manjših kampov v Sloveniji. Za uspešno delovanje kampa, ki ga vodi že tretja generacija, ima zasluge sedanji lastnik in investitor gospod Tomaž Vozlič, zato ga tudi predlagamo.

Kamp je v vseh teh letih ponesel dobro ime Slovenije, Prebolda in Kampa Dolina, na vse konce sveta. Pohvale so bile zapisane v najrazličnejših evropskih in svetovnih revijah. Od leta 1998 do 2009 je Kamp Dolina prejel številna priznanja s pečatom gostoljubnosti od Turistične zveze Slovenije in veliko prvih mest v kategoriji »mali kampi«. To in še veliko drugega, kar se nabere v vseh teh letih, je velik trud Tomaža Vozliča. Naš kolektiv meni, da je sloves, ki ga žanjemo rezultat vseh sejalcev tega kampa, v največji meri pa gospoda Tomaža Vozliča. Z veliko truda, volje, prijaznosti, urejenosti in ostalega je potrebno, da prileze nekdo med najboljše v Sloveniji in po mnenju mnogih gostov najboljše v Evropi. Še več pa je potrebno da se obdrži kvaliteto in to KAMP DOLINA tudi dokazuje. Vse v turizmu je imeti veliko zadovoljnih gostov, to je ta umetnost, ki se lahko pojmuje na več načinov, rezultat pa je samo eden.

Uspešnejši od drugih smo zaradi tradicije, čistoče, pristnosti, miru, gostoljubnosti in znanja, kako voditi kamp v osrednji Sloveniji saj je veliko zahtevnejše, kot mnogim ob reki Soči, v alpskem svetu ali ob morju. Tja vabijo in zadržijo gosta sama narava, reka, morje in ni potrebno posebnega truda, da ostane gost 10 dni. Za razliko od nas, gosta zadržati 10 dni zahteva vse drugo kot pri omenjenih. To nam uspeva s posebnim znanjem in garaštvom.

http://www.dolina.si/